top of page
  • elisavanleeuwen

Pastasalade met courgette-tomatenchutney en camembert.

Afgelopen maand heb ik al twee recepten gepost waarin ik courgette-tomatenchutney verwerk. Deze chutney maakte ik vorig seizoen omdat ik een enorme hoeveelheid courgette over had. En nu de voorraad in de vriezer enorm slinkt, probeer ik ook de geweckte potten, de potten jam en de chutneys op te maken zodat er weer ruimte is voor al het groente dat er weer aankomt. Eerder maakte ik met de chutney een minestrone soep en een stoofschotel. En vandaag deel ik het recept om een salade te maken met deze heerlijke chutney.

Ingrediënten:

2 kipfilets

150 gr pasta

200 gr cherrytomaatjes

125 gr camembert

250 gr courgette-tomaten chutney

100 gr sla


Bereidingswijze:

1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat de pasta helemaal afkoelen.

2. Snij de kipfilets in kleine stukjes. Verhit 2 el olijfolie in een koekenpan en bak de kipfiletblokjes bruin en gaar. Laat ook de kipfiletblokjes afkoelen.

3. Snij de cherrytomaatjes in de helft, de camembert in stukjes en meng alle ingrediënten door elkaar. Laat de salade een tijdje in de koelkast staan om alle smaken op elkaar in te laten trekken.

bottom of page