top of page
  • elisavanleeuwen

Hoe het begint...

Normaliter zou je zeggen "hoe het allemaal begon" maar nu is het dus "hoe het begint" want vandaag begin ik! En waarom? Omdat ik een enorme opbrengst heb uit onze moestuin, de moestuin waar we in maart 2020 mee zijn begonnen omdat het leven thuis zó saai was vanwege corona. Dan hadden we tenminste een plekje om heen te gaan, dan zaten we niet zoveel thuis en hoe leuk als je een keer uit eigen tuin kan eten! Nou, dat sloeg in juni al om naar "wil er iemand ook mee eten?" tot in augustus "als ik mezelf nu heel snel leer om te wecken, dan hoef ik minder weg te gooien want zelf alle vrienden en buren hebben inmiddels groente in overvloed. Tot deze week, een pompoen van 13 kilo! Naast dat ik driekwart heb weggeven aan vrienden, moesten we dus zelf ook heel veel pompoen eten. Dus ben ik internet gaan afstruinen voor ideeën, want verder dan pompoenmuffins, pompoenpannenkoeken en pompoensoep kwam ik niet. En nu hebben we al vier dagen heerlijk gegeten totaal verschillend! En uit mijn omgeving krijg ik veel vragen, hoe krijg je zo'n enorme opbrengst aan groente, hoe verwerk je die en wat eten jullie? En daarom deze site, veel plezier met koken!


bottom of page